کارگاه آموزشی ضوابط و مقررات دانشگاهی

کد خبر: 3617    1394/12/01

دور سوم کارگاه ضوابط و مقررات دانشگاهی در روزهای 5 و 6 اسفندماه سال جاری برگزار می گردد. این کارگاه تا کنون در دور مرحله برگزار گردیده است و حضور کلیه اعضای هیات علمی رسمی آزمایشی و پیمانی در این کارگاه ضروری می باشد. لذا از اعضای هیات علمی رسمی آزمایشی و پیمانی که تا کنون این دوره را نگذرانیده و یا به هر دلیل موفق به اخذ گواهی دوره نشده اند، دعوت می گردد در روزهای یاد شده در کارگاه شرکت نمایند. اسامی کلیه ی همکارانی که لازم است در این دوره حضور داشته باشند در فایل پیوست موجود می باشد.

از آنجا که مقدمات کارگاه برای افراد حاضر در فهرست پیوست تدارک دیده شده است، لذا افرادی که نام ایشان در فهرست آمده اما قادر به شرکت در کارگاه نمی باشند لازم است تا روز سه شنبه مورخ 4 اسفند با مدیریت برنامه ریزی آموزشی برای عدم حضور در کارگاه هماهنگ نمایند.

زمان برگزاری: چهارشنبه مورخ 5 اسفند از ساعت 14 الی 18 و پنج شنبه مورخ 6 اسفند از ساعت 8 الی12 جمعا به مدت 8 ساعت(جهت دریافت گواهی، حضور در کارگاه به مدت 8 ساعت الزامی میباشد)

مکان برگزاری: سالن اجتماعات شهید ایزدی واقع در طبقه سوم سازمان مرکزی دانشگاه

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10