برگزیدگان طرح بسندگی کارشناسان آموزشی دانشگاه

کد خبر: 10906    1396/09/11

آزمون سه مرحله ای "بسندگی کارشناسان آموزشی" به منظور آشنایی و تسلط هرچه بیشتر کارشناسان آموزشی دانشگاه نسبت به قوانین و مقررات آموزشی برگزار گردید. در این آزمون 98 نفر از کارشناسان محترم اداره آموزش دانشگاه و ادارات آموزش دانشکده ها شرکت نمودند. مرحله اول این آزمون در اسفندماه سال گذشته ومراحل دوم و سوم به ترتیب در بهار و تابستان امسال برگزار شد. در هر مرحله از این آزمون انواع مهارت ها و توانمندی های مورد نیاز کارشناسان آموزشی مورد سنجش و اندازه گیری قرار گرفت.

پس از مشخص شدن نتایج آزمون افراد زیر رتبه های برتر را کسب نمودند:

1- سرکار خانم معصومه عبدالهی از دانشکده کشاورزی (رتبه اول)

2- سرکار خانم ها مینو بیاتیان و شراره پیرنظری به ترتیب از اداره آموزش دانشگاه و دانشکده هنر و معماری ( مشترکا رتبه دوم)

3- آقای محسن اسماعیلی از دانشکده کشاورزی (رتبه سوم)

ضمن تبریک به برگزیدگان این دوره به اطلاع می رساند که در آینده نزدیک شاهد برگزاری کارگاه ها ودوره های آموزشی، جهت ارتقاء دانش کارشناسان محترم آموزش دانشگاه خواهیم بود.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10